Консултация – 20 лв.

  • определяне типа кожа
  • съвети за вашата домашна крижа
  • подходящата за вас професионална грижа

 

Почистване на лице – 55 лв.

Апаратно почистване на лице с VORTEX система – 65 лв.

Почистване на лице, деца – 35 лв.

Почистване на лице с ултразвукова шпатула – 42 лв.

Водно дермабразио (Hydrafacial) – 160 лв.
Това е метод с технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Тя работи с вакуум и специални серуми на принципа на технологията Вортекс. Представлява завихряне на течност и въздух, като торнадо, благодарение на което серумите достигат дълбоко в кожата и помагат за нейното изчистване и регенериране.

Златна терапия за лице, шия и деколте – 100 лв.
Терапията хидратира кожата, стимулира клетъчна регенерация и производството на колаген и еластин, изглажда фини и мимически бръчки, спомага за изравняване на тена, има антиоксидантно действие със защита от свободните радикали. В нея са включени масаж, златна маска, златни пачове и златна LED маска.

 

Оформяне на вежди с пинсета – 15 лв.

Боядисване на вежди – 10 лв.

Епилация с конец на горна устна – 15 лв.

Криотерапия на лице – 40 лв.
Това е метод, който използва лечебните антибактериални и тонизиращи свойства на ниската температура, с помощта на специален накрайник.

Радиочестотен лифтинг – 90 лв.
Нехирургически метод за подобряване структурата на кожата. Целта на радиочестотата е да генерира висока температура в дълбоките слоеве на кожата (дермата), където еластиновите и колагенови нишки като скеле поддържат кожата опъната, стегната и здрава.

Кислородна мезотерапия – 130 лв.
Терапията насища кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. Осигурява дълбоко проникване на козметичните продукти и кислород  в клетките на кожата.

Фотон терапия – 25 лв.
Терапия с LED светлина, тя работи чрез излъчване на терапевтични (безвредни) дължини на вълните на светлината върху кожата. След това кожата е в състояние да използва тази светлина (под формата на фотони), за да се стимулира клетъчната регенерация и производството на колаген и еластин, ускорява заздравителните процеси.

Освежаване с „Aquatherm“ – 70 лв.
Идеално решение за чувствителна кожа. Благодарение на високото съдържание термална вода от Сали де Беарн от френските Пиренеи, терапията нормализира и успокоява чувствителната и възпален кожа.

                                                                    

Дълбока хидратация и анти-ейдж  – „Corrective“ – 110 лв.
Неинвазивна терапия за всички проблеми, свързани с процесите на стареене, а именно загубата на обем и плътност на кожата, отпускане, мимически и дълбоки бръчки.

Кислороднонасищаща грижа с „Power Oxygen“ – 100 лв.
Терапия с двойно действие, която възстановява кожата от ефекта на градското замърсяване и я насища с чист кислород. Подходяща е за кожа с „уморен“ и посърнал вид. Процедурата стимулира насищането с кислород и възстановява нормалните процеси в кожата, стимулира производството на колаген, свива порите, възвръща свежия тен и намалява появата на бръчки.

 

Овлажняваща грижа с „Power Hualyronic“ – 85 лв.
Цялостна грижа за всяка възраст, при кожа с повехнал вид, бръчки от дехидратация, неравен тен, суха, дехидратирана кожа, лющене и петна. Хидратиране кожата в дълбочина.

 

Хидратираща  лифтинг терапия за околоочен контур и мигли с  „Power Hualyronic“ – 60 лв.
Терапията с Хиалуронова киселина за околоочен контур незабавно освежава контура, като прави кожата по-хидратирана, стегната и жизнена и намалява размера и дълбочината на мимическите бръчки.

 

Подхранване с „Eternal line“ – 85 лв.
Богата и луксозна анти-ейдж терапия за първи следи от стареене като повехнал, отпуснат вид на кожата и следи от фотостареене. Резултат от терапията е по-плътна, подхранена и здрава кожа, забавя процесите на стареене и увеличава дълголетието на кожата.

 

Енергизираща грижа с „Power vit. C“ – 95 лв.
Терапията е с незабавен изсветляващ ефект, тройно антиоксидантна защита за по-дълго време и подхранване с акай. Изключително подходяща при фотосъстарена и отпусната кожа, девитализирана, изморена кожа, дехидратирана, кожа с пигментни петна и разширени пори.

 

Ексфолиращ анти-ейдж с „Derma peel“ – 120 лв.
Силна пилингова процедура, която съчетава механичен, химичен, ензимен пилинг и пептиди, за цялостно обновяване и ексфолиране на кожата и подобряване на микрорелефа на кожата.