Процедури за лице

Консултация – 20 лв.

определяне типа кожа

съвети за вашата домашна грижа

подходящата за вас професионална грижа

Почистване на лице – 60 лв.

Апаратно почистване на лице (Аква пилинг) – 70 лв.

Аква пилинг (водно дермабразио) е иновативна процедура за водно вакумно почистване и хидратация на кожата. За разлика от стандартното механично почистване, този метод е много по-щадящ за лица с чувствителна, тънка и предразположена към зачервяване кожа. Метода използва водни струии и вакумно измукване, които почистват и полират повърхността на епидермиса. Може да се комбинира с различни козметични разтвори според нуждите на кожата.

Почистване на лице, деца – 40 лв.

Почистване на лице с ултразвукова шпатула – 42 лв.

Златна терапия за лице, шия и деколте – 100 лв.
Терапията хидратира кожата, стимулира клетъчна регенерация и производството на колаген и еластин, изглажда фини и мимически бръчки, спомага за изравняване на тена, има антиоксидантно действие със защита от свободните радикали. В нея са включени масаж, златна маска, златни пачове и терапия с LED светлина.

Масаж на лице, шия и деколте – 40 лв.

Масаж на лице, шия и деколте + маска – 50 лв.

Криотерапия на лице – 30 лв.
 Процедура, която се прилага върху кожата, посредством студен накрайник. Досегът  на накрайника  с кожата води до рефлексно свиване на кръвоносните съдове, а непосредствено след това и до тяхното разширение. По този начин кожата става пропусклива за витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина, микроелементи и др.  Стимулира се образуването на нови клетки. Криотерапията или така нареченият криомасаж се препоръчва предимно за ревитализация на отпусната, уморена и безжизнена кожа. Същевременно  е еднакво полезна и при лечение на разширени капиляри, акне. Успешно  възстановява  третирана кожа, вследствие на агресивни химически пилинги и хирургически интервенции.

Фотон терапия – 20 лв.
Терапия с LED светлина, тя работи чрез излъчване на терапевтични (безвредни) дължини на вълните на светлината върху кожата. След това кожата е в състояние да използва тази светлина (под формата на фотони), за да се стимулира клетъчната регенерация и производството на колаген и еластин, ускорява заздравителните процеси.

Терапии за лице  

Възстановяваща терапия за чувствителна кожа „Aquatherm“ – 70 лв.
Идеално решение за чувствителна кожа. Благодарение на високото съдържание термална вода от Сали де Беарн от френските Пиренеи, терапията нормализира и успокоява чувствителната и възпален кожа.

Терапия за изглаждане на бръчки  – „Corrective“ – 150 лв.
Неинвазивна терапия за всички проблеми, свързани с процесите на стареене, а именно загубата на обем и плътност на кожата, отпускане, мимически и дълбоки бръчки.

Кислородна терапия  „Power Oxygen“ – 100 лв.
Терапия с двойно действие, която възстановява кожата от ефекта на градското замърсяване и я насища с чист кислород. Подходяща е за кожа с „уморен“ и посърнал вид. Процедурата стимулира насищането с кислород и възстановява нормалните процеси в кожата, стимулира производството на колаген, свива порите, възвръща свежия тен и намалява появата на бръчки.

Хидратираща терапия с хиалуронова киселина „Power Hualyronic“ – 90 лв.
Цялостна грижа на лицето за всяка възраст и сезон, при кожа с повехнал вид, бръчки от дехидратация, неравен тен, дехидратирана кожа, лющене и петна. Хидратира кожата в дълбочина.

Хидратираща  лифтинг терапия за околоочен контур и мигли „Power Hualyronic“ – 60 лв.
Терапията с Хиалуронова киселина за околоочен контур незабавно освежава контура, като прави кожата по-хидратирана, стегната и жизнена и намалява размера и дълбочината на мимическите бръчки.

Анти-ейдж терапия „Eternal“ – 110 лв.
Богата и луксозна анти-ейдж терапия за първи следи от стареене като повехнал, отпуснат вид на кожата и следи от фотостареене. Резултат от терапията е по-плътна, подхранена и здрава кожа, забавя процесите на стареене и увеличава дълголетието на кожата.

Антиоксидантна терапия „Power vit. C“ – 95 лв.
Терапията е с незабавен узаряващ  ефект, тройно антиоксидантна защита за по-дълго време и подхранване с акай. Изключително подходяща при фотосъстарена и отпусната кожа, девитализирана, изморена кожа, дехидратирана, кожа с пигментни петна и разширени пори.  

Пилинг анти-ейдж  „Derma peel“ – 90 лв.
Силна пилингова процедура, която съчетава механичен, химичен, ензимен пилинг и пептиди, за цялостно обновяване и ексфолиране на кожата и подобряване на микрорелефа на кожата.

Лифтинг терапия  „Glibal lift“ – 145лв

GLOBAL LIFT (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите). Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.
Резултати: ремоделира овала на лицето, изпълва дермата и възстановява загубения от влиянието на процесите на деградация на колагена и еластина обем, намалява дължината и дълбочината на вертикалните бръчки
.

Професионална депигментираща и хидратираща терапия  “IDEALICA“ – 70 лв.

Деликатно действие срещу нежеланата пигментация, ензимно премахване на епидермалната пигментация, регулира процесите на тирозиназа и намалява риска от бъдещи пигментации, без риск от раздразнение на кожата.