Молим те да не ни се обаждаш, за да ни попиташ каква е цената за преден реглаж на гуми или къде е офисът на леля Миче, за да ти направи лого. Ако искаш да се свържеш с някой от нашите партньори, трябва да го направиш през секцията Контакти, всяка разположена в страницата на конкретния бизнес.

Ние можем да отговорим само на въпроси, свързани с някое от предложенията, които си прочел в секция „За нас“.

Помисли за очакванията си, за целите си и за голямата идея. Така ще можем да ти помогнем с конкретни предложения. Ако поддържаш свой сайт, Facebook страница или имаш други дигитални канали, е добре да ни ги пратиш в мейл, за да можем да ги разгледаме. Tвоите ресурси са важна част от стратегията, която ще изградим. Важно е да знаеш, че всичко, за което се разберем, ще бъде оформено в договор, обвързан с услугата ни и цена . На това леля Миче му казва „чисти сметки добри приятели“.

Още нещо, за което е добре да си даваш сметка, е, че всичко това е процес, а той е свързан с време. Ако си представяш как за 50 лв., за една седмица и с логото на леля Миче ставаш Кока-Кола… по-добре недей да си харчиш парите.

Поздрави,

Котката

0878/ 73 78 05