Ние от Чистим сме специализирана фирма за поддръжка на офис площи и общи части на жилищни сгради. Дългогодишният ни опит и правилно сформираният екип ни позволяват да ви предложим гъвкаво решение за чисто и поддържано пространство.

Често пъти общите части се превръщат в повод за спорове и пререкания при етажната собственост. Поддръжката им е специфична и изисква особено внимание. Дългогодишната ни практика из всички столични квартали ни е сблъскала с различни казуси и проблеми, свързани с хигиената на входове и цели блокове. Именно този опит ни дава предимството с чиста съвест да ви предложим качествена услуга.

Поддръжката на офиси и офисни пространства е предизвикателство за всеки работодател. Спецификата на фирмата, работното време на офиса и служителите са малка част от обстоятелствата, които влияят  при поддръжката на подобен тип помещения. Всички от Чистим вземаме предвид условностите и изграждаме план за действие, който е съобразен едновременно със заетостта на офиса и с възможността ние да свършим работата си професионално.

Работата ни е свързана както с вземане на бързи и правилни решения, така и с физическо натоварване, затова в Чистим сме събрали млад и енергичен персонал, който да свърши качествено поетите ангажименти. Важно е да знаете, че нашите момчета са насреща за всички на територията на столична община.

Цените на услугите ни се формират след оглед на обекта – в зависимост от площта, настоящото състояние на сградата и необходимия брой почиствания в рамките на календарен месец. В цената не включваме почистващите препарати и съоръженията, освен ако това не бъде изрично договорено между вас и нас.

Обадете ни се, за да започвате деня си начисто!

Тел : 0876/ 96 89 47