Котката е мъртва, да живее котката!

Преди повече от 10 години „Зала Едно“ стартира като бранд. В началото беше зала за танци, но с течение на времето това начинание се превърна в нещо по-голямо.

Създадохме още няколко свои бранда. През 2020 г. „Зала Едно“ затвори врати за многобройните си клиенти и въпреки създалата се ситуация, останалите ни брандове продължиха своето развитие. В годините сме създали изключителни партньорски отношения и маркетингови подходи, които са ни позволили не просто да съществуваме, а да растем и да се развиваме.

 

След като през май 2020 г. затворихме, решихме да запазим хостинга и домейна си. В началото не беше ясно защо и се шегувахме, че не можем  просто да „затворим“ къщата на котката. Изминали са много години от тези драматични за нас събития, през които се оформяше съвсем ясна и проста нужда. Необходимостта от виртуално пространство за други „котки“ като нас.

Сайтът на „Зала Едно“ е адресиран изцяло към малкия предприемач. Подхождаме с разбиране към нуждите и най-вече възможностите му – за да правиш бизнес в България, са ти нужни девет живота, а имаш възможност най-много за един. Опитваме се да помогнем на приятелите си и на хората, с които сме работили в годините, но едновременно с това сме отворени и към по-широк кръг от котки – предприемачи, готови да следват любопитството си и къде то ще ги отведе.

Опитът, с който разполагаме в онлайн маркетинга е придобит с течение на времето и прилаган върху нашите собствени брандове. Опитали сме се да вземем най-ценното от това толкова широко понятие „дигитален маркетинг“ и да го приложим в реални и работещи концепции, приложими за малкия бизнес. И най-важното – приложими за реалностите у нас.

 

„Зала Едно“ е била дом за много „котки“. Вярваме, че запазвайки това име и домейн ще дадем дом на още много като нас, които се нуждаят от виртуално пространство, за да представят бизнеса си.

В рамките на календарен месец ще ти предложим една рекламна кампания в някои от каналите за дигитален маркетинг – в социалните мрежи или Google екосистемата.

Сега няма да се спираме на отделните възможности, защото ще ги обсъдим заедно с теб, преди да стартира кампанията. Важно е да разбереш, че това е еднократна кампания за продукт или услуга, които искаш да стигнат до хората.

Ще се опитаме в цената да включим и така нареченият криейтив – ключовата визия на кампанията ти. Стига да не искаш за рекламно лице Ким Кардашиан, сложила между гърдите си огромно лого на фирмата ти, което леля Миче ти го е направила на една програма в офиса.

Това ще ти струва между 200 и 300 лв. От тях ние ще си задържим 30%, а останалите ще отидат за бюджет на самата реклама.

В рамките на календарен месец ще се опитаме да създадем рекламна кампания, с която да представим бизнеса ти във възможно най-много канали за дигитален маркетинг – най-често това са социалните мрежи и Google екосистемата. Това означава, че в зависимост от бюджета и целите ти, ще се опитаме да позиционираме бранда и продукта/услугата ти във Facebook, например, и в Google – едновременно. Така ще можем да проверим кой канал как работи за теб и да преценим как да развием и надградим твоето дигитално присъствие.

Ще се опитаме в цената да включим и така нареченият криейтив – ключовата визия на кампанията ти и допълнително необходимо съдържание, стига да не искаш Ким Кардашиан да се излъчи live от офиса ти, докато леля Миче  прави кафе.

Това ще ти струва межди 500 и 700 лв. От тях ние ще си задържим 30%, а останалите ще отидат за бюджет на самата реклама.

Имаш специфични изисквания и смяташ, че можеш да си позволиш Ким Кардашиан за рекламно лице? Чудесно – ние сме твоите хора!

Това ще ти струва за колкото се разберем, след като научим за твоите специфични нужди и изисквания. И не се притеснявай, искай смело – издаваме и фактури.