В забързаното ежедневие доста често забравяме,че трябва да се погрижим за себе си, да вземем глътка въздух, за да може да бъдем по-пълноценни за нас и нашите близки. Грижата за себе си е не само физическа а и ментална. Аз съм Виктория Христова и съм медицински козметик в „Self Care & much more” и заедно с моя екип ще се погрижим за вас и ще ви помогнем да се чувствате уверени и щастливи в собствено ви тяло.

В студиото ни може да намерите апаратура от най-ново поколение, висококачествена козметика, както квалифицирани специалисти. Също така при нас ще можете да закупите продукти за домашна употреба, както и да получите съвет как да използвате правилно продуктите, които имате. Екипът на „Self Care & much more” ще бъде до вас и ще ви сподели дългогодишния си опит и познание в областта на beauty индустрията. Ние знаем,че доверието не се дава, то се печели!

Ще ви издам една тайна: правилната диагностика на вашата кожа е от изключителна важност относно ефективността на процедурите в салона и продуктите, които използвате в домашни условия. Затова постоянно инвестираме в обучения и научна литература, защото тенденциите и технологиите напредват със завидна скорост, а ние искаме да сме винаги в крак с всички новости.

Никога в човешката история козметичната индустрия не е била на такава висота. Днес пазара е залят с  много козметика и апаратура, но истината е, че трябва много внимателно да се проучват технологиите и принципа на действие на апаратните процедури, а относно козметичните продукти е много важен състава  и технологията на пренос на активните съставки. Затова ние сме подбрали едни от топ марките предлагани на нашия пазар!

Заповядайте в нашето студио ние ще ви посрещнем с усмивка, уютна обстановка и професионализъм!

За мен козметиката никога не е била просто работа, а по-скоро призвание. Искрено вярвам, че грижата за нас самите започва от вътре и ако ние не се чувстваме добре и удовлетворени от самите нас, това си личи и отвън. За това е много важно да се грижим както за физическото, така и за емоционалното ни здраве.

През всичките години съм преминала обучения на редица марки и апаратури. Професията козметик е изключително отговорна  и именно затова винаги се стремя да бъда максимално изчерпателна и полезна на своите клиенти, да съм в крак с новостите и да ви предложа най-добрата услуга. Мотото, което следвам е за здравословна и  безопасна красота. Изключително съм честна и коректна към своите клиенти, но изисквам и те да бъдат такива към мен. Личната хигиена и хигиената в отношения към хората за мен е от изключителна важност.

През 2022 година завърших образованието си като Медицински козметик в Медицински колеж „Йорданка Филаретова“. От 2 години съм преподавател в обучителен център за козметици.  Имам дългогодишен опит с лазерна и фото епилация. Дългогодишен опит с химични пилинги, микронидлинг, апаратни и мануални процедури за лице и тяло.

 Последни квалификации :

  • Остеоестетика ниво 1 от Източно-Европейска школа по остеопатия
  • Краниосакрална терапия ниво 1 и 2 към Източно-Европейска школа по остеопатия
  • Обучение с продиктите на Biorepeel
  • Обучение с продуктите на Medik8
  • Обучение с продуктие на Hyrdopeptide
  • Обучение с Caci Synergy

София жк. „Белите брези“ ул.Гребенец 8

тел: 089 467 4696