Повече зумба, аеробика и латино на едно място! I’m Dancing

Група I’M Dancing  

Зумба е съвременен, популярен метод за кардио натоварване и заместване на фитнес тренировки.

Вдъхновена от латино културата се превъръща в страхотен начин за поддъражне на добра физическа форма, едновременно с това зарежда с настроение и помага за разтоварването от стреса на забързаното ежедневие.

Най-разпространените и използвани ритми по време на класовете по Зумба са  характерни за танците Самба, Меренге, Ча-ча-ча и др.

Аеробика – състои се от загрявка, интензивна част и стречинг/разпускане/. Изисква координация и добра двигателна култура.

В палитрата от мелодии се включват характерни за Джайв, Ламбада, Валс и Танго и други стилове стъпки. I’M Dancing ви зарежда с повече енергия, усмивки и радост. Часовете са съчетание между Зумба, Аеробика и Латино, като комбинират типичните за тези стилове движения, динамика, натоварване и интензивност.

Латино танци – те макар и популярни с изпълнението си по двойки, тук са представени със самостотяелно танцуване на стъпките в редици. Разнообразени с Мамбо, Кънтри, Бачата и други ритми.

Не  е нужно да вадите душата на някого да ви партнира, защото стъпките и движенията  се научават самостоятелно, а след това винаги можете да ги приложите в двойка. Или пък тройка, или четворка с приятелите ви, когато в клуба пуснат любимата ви песен.

Най-добрият ви партньор за часа е танца, а най-важното е да му позволите да ви води.

 

Инструктор: Ивана Маджарова

НОВИ ПРОМО ЧСАОВЕ :

ПОНЕДЕЛНИК И СРЯДА ОТ 20:30 до 21:30 ч

Разучаване на конкретен латино танц

Цена за единично посещение – 7 лв.

Цена за 4 посещения – 25 лв.

Цена за 8 посещения – 50 лв.Понеделник & Сряда 19:30 – 20:30ч | Събота от 11:30 – 12:30ч.

Цена за единично посещение – 6 лв.

Карта за четири посещения – 20 лв.

Месечна карта за 12часа – 65 лв /три пъти седмично/

тел. за контакт: 088 4 214 714