Street Dance – Начинаещи / Напреднали

НАЧИНАЕЩИ и СРЕДНО НИВО

Класовете по street dance и за начинаещи и средно напреднали са подходящи за всяко дете над 11 години, което има интерес към танцовото изкуство, хип-хоп и стрийт културата. Нивото позволява бързо и лесно да се забележат възможностите на учениците, както и да се прецени индивидуалния им потенциал.
Заниманията в рамките на 1 час, всеки петък и неделя, дават подходяща база и добър старт на бъдещите танцьори. Същевременно класът е плавен и осмислен преход към групата за напреднали.

Момичетата и момчетата в тази група също получават правилната физическа подготовка и възможността за участие в организирани workshop събития, лагери и различен тип участия.

График: Петък от 18:30 до 19:30 ч

Неделя от 11:30 до 12:30 ч


Такси: еднократно посещение 7лв; месечна такса – 48лв.
*20% отстъпка за второ дете от семейство (брат/сестра)

НАПРЕДНАЛИ

Класовете на One Dance за напреднали са интензивни и продължават час и половина, като през 4 сезон ще се провеждат три пъти седмично. Към танцьорите в тази група хореографите са най-взискателни, те държат на дисциплината, постоянството, добра самоподготовка и активното участие в процеса.

В напредналото ниво се включват разучаването на нови стилове, основни техники и когато това е необходимо – участието на гост-лектори от различни танцови направления. Поддържа се високо ниво на издръжливост, правилната емоционалност и силния заряд. Освен в редовните часове, това се случва в лагери и двуразови репетиции.

 

Групата непрестанно обновява своя репертоар за участия от различен характер, фестивали и конкурси. 

График: Петък – 19:30ч – 20:30ч;

Събота и Неделя – 13:30ч – 15ч
Такси: еднократно посещение – 8лв; месечна такса – 80лв
*20% отстъпка за второ дете от семейство (брат/сестра)

 

Контакти: Тел: 0899 147044 /Вики Икономова/;  0899888721 /Меги Райкова/
e-mail: onedance.vm@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/1OneDance
Instagram: https://www.instagram.com/onedance.vm/