Най-важната съставка във всяка рецепта е любов!

RETRO food & music ще ти предложи добра храна и хубава музика. При нас ще намериш традиционна българска кухня и приятна атмосфера. Намираме се в центъра на София и ако търсиш какво да хапнеш в обедната си почивка, обедното ни меню е точно за теб!

RETRO food & music е чудесна възможност да се видиш с приятели, когато търсиш място, на което да хапнете или имаш специален повод за празнуване. Ще ти предложим добри оферти за твоите лични и служебни празници, частни партита, фирмени събития, презентации, сватби, абитуриентски балове, рождени дни и много други.

Има римска поговорка „Храна и зрелища“ за храната вече ти казахме, но нека сега да ти разкажем и за музиката! Има великолепни артисти от всеки жанр и стил, ние от  RETRO food & music ценим високо това и вечерната ни програма ще бъде наситена с хора, които знаят как да те забавляват!

Всеки ресторант има своя специалитет или рецепта, с която да те изненада! Нашата „тайна“ съставка е любов! Към храната, към музиката, към добрата обстановка и преживяване. Защото сме сърце в сърцето на София.

контакти и локация