Всеки повод за празнуване е различен, има своите особености и предизвикателства. Ето защо ще обсъдим всички твои изисквания и ще ти предложим добра оферта за твоя празник.

Разположени сме на площ от 140 кв.м и разполагаме със 70 -100 седящи места. Масите са разположени така , че между тях да има достатъчно свободно място,  за да може придвижването да е свободно. Retro food & music разполага с отлична климатизация и вентилация, които осигуряват комфорт в помещението. 

Както вече казахме празниците са различни. Рождени дни, сватби, фирмени събития, абитуриентски балове, частни партита с повод и без повод. Ето защо работното време е много важно. Отворени сме до 2:00 ч., но при необходимост можем да продължим и след това.

Празник без музика не може! В Retro food & music разполагаме с всичко необходимо, за да озвучим всяко събитие и повод. Нашите DJ и музиканти ще ти предложат атрактивна музикална програма по твой вкус и според случая.

Нека да поговорим и за храната. Имаме утвърдено меню, от което можеш да избереш. Но можем да изготвим и меню, което да е специално за теб и гостите ти. Така че празника да се превърне в незабравимо преживяване. Без „Наздраве!“ също не може! Качеството на напитките е много важно за нас и затова в Retro food & music ще получиш алкохолни и безалкохолни напитки с най-висок стандарт от лицензирани и проверени доставчици .

Храната може да бъде музика, а музиката добро настроение и преживяване. Така избрахме името си- Retro food & music. Ще те върнем във време, когато храната беше истинска, а музиката те караше да се усмихваш и забавляваш.

Вземи своето настроение и го превърни в повод за празник. Намираме се в центъра на София на ул.“Алабин“ 35, в непосредствена близост до „Съдебна палата“.

Retro food & music – Сърце в сърцето на София!