Латино танци

I’m Dancing са часове за любители на латино-американски и стандартни танци. Часовете са комбинирани и включват в себе си бързия джайв, динамичната самба и по-лиричните и чувствени румба, танго, валс и други.

Основните (basic) движения се разучават в мини хореографии, съобразени с нивото на групата. Ето защо часовете са подходящи, както за напреднали, така и за начинаещи танцьори. Повтарящите се движения лесно се запомнят от групата и постепенно се разнообразяват с нови стъпки.

В първите уроци се танцува самостоятелно и не е необходимо да си водите партньор или да се притеснявате кого ще настъпите. Напредвайки постепенно, сами ще усетите, че танцувате! Остава време и за част от (Social) танците като Салса, Меренге, Бачата и други.

I’m Dancing се стреми да ви представи възможно най-голяма част от латино танците. За тези от вас, които биха искали да научат повече за отделните стилове, има часове, в които се преподава конкретен танц и неговите специфични особености.

В ритъма на латиното  всеки може да преоткрие  себе си и да се разтовари! Най-добрият ви партньор за часа е танцът, а най-важното е да му позволите да ви води.

 

Понеделник & Сряда 19:30ч-20:30ч

Събота 11:30ч-12:30ч

 

 

Цена за единично посещение   7лв

Цена за 4 посещения           25 лв

Цена за 12 посещения         70 лв

тел. за контакт: 088 4 214 714

Ивана Маджарова 

 https://www.facebook.com/IMDancingStyle/

instagram.com/imdancingstyle/