FIT AND STRONG

A program for your health!

Какъв по-хубав завършек на деня от малко време за здравето на нашето тяло и ободряване на духа, от една тонизираща тренировка?

Fit and Strong“ е програма подходяща, както за мъже, така и за жени. Курсът се състои от кардио, силова и разпускаща част – перфектната комбинация за укрепване на мускулатурата, подобряване на кръвообращението и изкарване на токсините от тялото.

Тренировка изградена на базата на така наречената калистетика. Часът започва с загряваща кардио част, която включва комплекс от повтарящи се димамични движения и скокове. След което се преминава към основната част – калистетиката, в която спортистът използва за тежест собственото си тегло и по този начин придава абсолютно правилни пропорции на мускулното си развитие. Следва заключителна част – стречинг, чиято цел е да разтегне и релаксира мускулите и сухожилията след интензивното натоварване.

Ако желаете да се отървете от излишните килограми или просто да се раздвижите след уморителния ден в офиса, това е мястото, където да отделите малко време за себе си по един полезен и забавен начин. Ние ви предлагаме един час изпълнен с незабравими емоции и позитивизъм за по – бодро утро и повод за усмивки на следващия ден.

 

 

Вторник и Четвъртък от 20:10 до 21:10 ч

 

 

8 лв. – единично посещение

30 лв. – 4 посещения

60лв. – 8 посещения

тел: 0888 799 932