ЛЮБИТЕЛСКИ КЛАСОВЕ ПО Street Dance & Lady Style

One Dance” кани всички дами в класовете по Street Dance & Style за любители в Зала Едно. Всяка Неделя Вики и Меги ще се грижат за доброто ви събуждане! След неделната закуска, между 11:30ч и 12:30ч, ще може да се запознаете с основите на street dance културата и да поддържате фигурата и духа си в отлично състояние. Нашите инструктори са подготвили специална програма от упражнения, съчетани с кардио загрявкa и женствени хореографии.

Веднъж седмично, Зала Едно ви предоставя чудесната възможност да отделите време за себе си, да се забавлявате по нов начин и да се запознаете с хора, чието хоби е и Ваше.

Любителският клас на “One Dance” ви гарантира едновременно добра тренировка и нови танцови умения, с които да изпъквате, когато излизате с приятелки петък вечер!

А ако искате да стартирате новата седмица тонизирани и заредени с позитивна енергия, заповядайте в часовете по street dance & ladies style на “One Dance”.

Предимството на този клас е, че може да споделите посещенията си и със своето дете. Зала Едно и “One Dance” Ви предлагат няколко варианта за заплащане на тренировките, в зависимост от това дали детето Ви посещава някой от другите ни класове /за начинаещи или напреднали/.

Неделя от 11:30ч до 12:30ч

Еднократна тренировка – 6лв

Месечна карта 4 посещения – 20лв

Месечна карта 12 посещения /с дете в клас „начинаещи“/ – 55лв

Месечна карта 12 посещение /с дете в клас „напреднали“/ – 60лв

Тел: 0899 147044 /Вики Икономова/, 0899888721 /Меги Райкова/